S5560 (marvel) vs S5620 (monte)

Radíme si pri kúpe mobilného telefónu, porovnania mobilných telefónov, záruka, reklamácie
shadowsvk
začiatočník
začiatočník
Dátum registrácie: St Mar 31, 2010 15:36

S5560 (marvel) vs S5620 (monte)

Príspevok od užívateľa shadowsvk »

caute,

planujem si kupit jeden z tychto dvoch mobilov a neviem sa rozhodnut, ktory bude vhodnejsi, resp. stale menim nazor :D

preto sa chcem spytat ci je tu niekto kto ma jeden z tychto telefonov, a ci by mi mohol odpovedat na tieto otazky:

1. bude to mat slovencinu ked to kupim cez internetovy shop?

2. aky je rozdiel medzi Touch Wiz 1.0 a 2.0???

3. fotky spravene na S5620 su akej kvality??? moc vadi ze to nema autofokus?

4. S5620 ma microUSB alebo samsung konektor (vsade citam ine info)

5. GPS na S5620 je aj prakticky vyuzitelne?

6. podporuje S5620 prehliadanie office dokumentov (tiez pisu na kazdej stranke ine info)

7. je pravda ze S5620 nema hudobny ekvalizer?

8. je konstrukcia na S5620 odolna?

9. ma S5620 querty klavesnicu? (v najnovsej verzii FW)

10. skutocne k S5560 nie je pribalena pamatova karta?

11. docital som sa ze ked volate cez S5560 tak hlas volaneho je trochu divny je to pravda?

dakujem za odpovede :D
Užívateľov profilový obrázok
martin_g
---------------------
---------------------
Dátum registrácie: Št Aug 21, 2008 13:37

Re: S5560 (marvel) vs S5620 (monte)

Príspevok od užívateľa martin_g »

Add 1, Ak nepôjde o šedivku ale o telefón určený na slovenský trh tak to bude mať slovenčinu.

Add 3, Ak ti ide o fotografie tak S5560 je už papierovo hodne ďaleko od S5620 (5mpx s autofocus proti 3 mpx bez autofocus)

Add 4, MicroUSB

Add 5, Ak si myslíš, že pridanie súradníc do fotografie je vhodný spôsob využitia GPS tak áno, ja osobne zastávam názor, že GPS do telefónu bez operačného systému nepatrí - jednoducho nie je šance ho nejak rozumne využiť.

Add 8, Ide o štandardný telefón, nepatrí do skupiny odolných telefónov, čiže ak ho hodíš o zem, rozbije sa ako akýkoľvek iný telefón.

Add 10, Nie je k nemu žiadna karta, ale inak neviem čo riešiš, ak by aj k nemu niečo pribalili bolo by to max 4GB a takú kartu kúpiš už od 9€.

Inak neviem aké máš preferencie, ale ja osobne by som išiel do S5560, má lepší fotoaparát a WiFi, nemá síce GPS, ale to sa zas nedá ani nejak rozumne využiť.
Samsung Galaxy S23 Ultra
shadowsvk
začiatočník
začiatočník
Dátum registrácie: St Mar 31, 2010 15:36

Re: S5560 (marvel) vs S5620 (monte)

Príspevok od užívateľa shadowsvk »

pises ze ma lepsie wifi - v com? lebo ja som cital ze pri marveli je problem s pripojenim zatial co u monte funguje bezchybne. a k tej slovencine, neviem ci to je urcene na slovensky trh lebo nasi operatori ho nemaju v ponuke jedine na oficialnej slovenskej samsung stranke som nasiel monte
Napísať odpoveď