Dakujem za radu
Sony Ericsson C510i vidiet polovicu na displeji
Sony Ericsson C510i vidiet polovicu na displeji
Nazdar.
Na mobile vidiet len hornu polovicu displeja.Vadny displej alebo nieco ine?
Dakujem za radu
Dakujem za radu
Re: Sony Ericsson C510i vidiet polovicu na displeji
Nazdar, a co tomu predchadzalo? Niekde ti spadol, alebo displej na nieco narazil, alebo nieco ine?
Nazdar. Potrebujem poradit . Tak som objednal som novy displej. Ked vsak zapnem mobil displej sa chova ,ako keby mal ine rozlisenie. Vsetko je posunute ako keby o riadok hore (t.j napr : ikona orange je polovicka hore a druha polovicka vycnieva zo spodu displeja. Proste aj menu a vsetko ostatne je nejake vecsie (divne.) Neviem ,ci chapete ,co chcem povedat:_
Dodavatel mi ruci ,ze displej je v poriadku. Ma teda pravdu a chyba je niekde inde?
diik
Dodavatel mi ruci ,ze displej je v poriadku. Ma teda pravdu a chyba je niekde inde?
diik
Mozno by pomohlo dostat sa do servisneho menu a mozno by sa tam mohol displej nakalibrovat. Ale nie som si uplne isty.
Tu je ako sa tam dostat:
Tu je ako sa tam dostat:
Kód: Vybrať všetko
http://www.wikihow.com/Open-the-Service-Menu-on-Sony-Ericsson-PhonesRe: Sony Ericsson C510i vidiet polovicu na displeji
dik za rychlu odpoved .vsetko stoji za skusku 
len som ho zabudol v robote ,tak rano pre neho zbehnem a skusam. Robil si to niekedy? je tam taka moznost?
len som ho zabudol v robote ,tak rano pre neho zbehnem a skusam. Robil si to niekedy? je tam taka moznost?