W995 internet
W995 internet
Dobrý deň. Mám taký zlváštny problém s W995 a pripojením sa na internet. Pripojím sa klasicky do siete Wi-Fi, som klasicky v sieti, ale neviem sa dostať na internet. Neviem ho nikde spustiť. Miesto ikony HĽADAŤ ako sa píše v manuále mám totiž ikonu Orange World a cez ňu sa na internet dostať neviem, keďže nemám Orange World zaplatený. Chcem len klasicky surfovať pomocou Wi-Fi a nie cez Orange World. Viete mi niekto pomôcť, resp. poradiť ako na to??
Re: W995 internet
a ked si po pripojeni na wifi spustis svoj prehliadac a zadas do neho www adresu?
No klasicky zapnem Wi-fi, pripojím sa na sieť, vojdem do základného menu a jediná ikona súvisiaca s internetom je Orange World--->zapnem OW, pripája sa a po chvíli pripájania mi napíše chybu v spojení. Stalo sa mi to na viacerých Wi-fi sieťach, tak neviem čo s tým...
Orange World ma nejake svoje nastavenia, ktore pri tvojom nastaveni v mobile spravne nespolupracuju s wifi pripojenim, skus sa pohrat trochu s nastaveniami orange world, ak nejake mas v sietovych nastaveniach mobilu, alebo si nainstaluj nejaky nezavisly prehliadac ako je opera, alebo skyfire a uplne skus obist orange world. Ak by ti to robilo stale problemy, skoc do orange-u, tam by nemali mat problem vyskusat pre teba nejake wifi pripojenie.
-
Ondrej115
- občasný prispievateľ

- Dátum registrácie: Št Sep 10, 2009 09:39
- Kontaktovať užívateľa:
na w995-ke je problemove wifi stiahni si Opera mini najnovsi tam len stači odklepnuť že chces byt pripojeni cez wifi a surfuješ
Sony Ericsson W910i Noble Black