Xperia X1
Re: Xperia X1
Xperia..jajjj, zase nový mobil, ale co so starými? Stále vymyslia nieco, nedá sa to nasledovat! 
vzdy musia vynájst nieco lepsie, nieco skeveljsie a nadalej fantestickejsie. tak co máme robit... Xpéria vymenila obdobie PC:)
No hej, vzdy vynájdu novsie a novsie verzie, ale Xperiu teraz chlapci od SE vymysleli uzasne... mozem iba gratulovat k tomu! Mne sa páci:)
-
radoslavka8
- začiatočník

- Dátum registrácie: Po Mar 23, 2009 12:28
díky Hawk za skvelú a pravdivú recenziu!
ja som tiez nespokojná iba s tymito nedostatkami, ale ked si zevriem jedno oko, ihned na nich zabudnem
najviac ma znervóznujú repráky, no ja si tento problém tiez riesim slúchadlami.
prosím vsetkych, co uz máte Xperia-u, napíste si svoje skúsenosti. zaujíma ma, ci sa vám darí vyuzit si vsetky funkcie telefónu.
dakujem vopred!
ja som tiez nespokojná iba s tymito nedostatkami, ale ked si zevriem jedno oko, ihned na nich zabudnem
prosím vsetkych, co uz máte Xperia-u, napíste si svoje skúsenosti. zaujíma ma, ci sa vám darí vyuzit si vsetky funkcie telefónu.
dakujem vopred!
Skúsenosti ? Ja studujem informatiku, takže casto použivam aj menej pouzivane funkcie. Iba Gps nepouzivam. A repráky podla mňa, nemajú za úkol "prehrávanie hudby", iba vydat systémove zvuky a tóny zvonenia. Ja ich ani nepouzivam, uprednostnujem sluchadlá.
ahoj tompalika!
cudujem sa, ze napriek tomu, ze si informatik, nevyuzívas takú funkciu, ako je GPS. No pravdepodobne si to riesis niako inak. Más pravdu, systémové zvuky sú okej, no niekedy sa mi zachce pozerat video ci film bez, a vtedy sa vzdy sklamem. No co sa dá robit, nic nemoze byt perfektné
cudujem sa, ze napriek tomu, ze si informatik, nevyuzívas takú funkciu, ako je GPS. No pravdepodobne si to riesis niako inak. Más pravdu, systémové zvuky sú okej, no niekedy sa mi zachce pozerat video ci film bez, a vtedy sa vzdy sklamem. No co sa dá robit, nic nemoze byt perfektné
Nepotrebujem GPS. Velmi dobre poznám mesto a okolie kde byvam/chodim do skoly.
Na pozeranie filmov nepouzivam velmi casto, vtedy slúchadlami.
Na pozeranie filmov nepouzivam velmi casto, vtedy slúchadlami.
Ja som zvykol pouzivat GPS lebo casto chodim do zahranicia. Aj Gps je rychly, ale citatelnost na slnku podla mna nie je postacujuce. co vy na to?
No hej. Farebné displaye majú vela vyhod, ale ked je uz silnejsie svetlo, tak sa nedá nic na nom vidiet! 
No Xperia nemá také problemy, ja som uz vyskúsal to a displej je silny aj v svetle