Ak chceš vedieť ešte niečo extra, ozvi sa, mám ju už celkom dobre preskúšanú a som s ňou dosť spokojný
Xperia X1
- Hawk
- _________________

- Dátum registrácie: So Jan 05, 2008 05:06
- Kontaktovať užívateľa:
Xperia X1
Xperiu už mám nejakú tu chvíľu, jej klady a zápory som trochu rozpísal tu: http://www.mobilforum.sk/viewtopic.php?f=50&t=195
Ak chceš vedieť ešte niečo extra, ozvi sa, mám ju už celkom dobre preskúšanú a som s ňou dosť spokojný
Re: Xperia X1
No, zaujima ma tento mobil/Pc
a hlavne jeho hlavné funkcie.... Ale tie som uz vycítal z parametrov. Videl som,ze má integrovany GPS-system, nevies, ako sa dá instalovat k nemu iGO...???
- Hawk
- _________________

- Kontaktovať užívateľa:
Re: K800
Čo sa týka celkovo A-GPS v Xperii, satelity nájde veľmi rýchlo. Myslím si, že iGO patrí k jedným z najkvalitnejších navigácii súčasnosti. Na Xperiu ho nahodíš v podstate bez problémov, je akurát viazaný na pamäťovú kartu, takže do pamäte Xperie by som ho neinštaloval, ale to už aj z dôvodu 400MP internej pamäte. Jedinou nevýhodou iGO navigácie na Xperii je väčšia spotreba batérie, ako pri iných nie tak náročných navigáciách. Keďže ale väčšinou používaš navigáciu v aute, napojíš ju na autonabíjačku a problém je preč
odporúčam 
- Hawk
- _________________

- Kontaktovať užívateľa:
Xperia má 2 chyby, ktoré sa nedajú prehliadnuť, prvou je dosť slabý reprák, stredy a hĺbky počuť len veľmi slabo a druhou chybou je fakt že má iba jednu a to dosť slabú prisvetlovaciu diódu, takže fotenie v noci je na dosť nízkej úrovni... Fakt ma to prekvapilo, pretože už starší K750i mal dve prisvetlovacie diódy a aj keď tie fotky boli trochu dožlta, boli celkom fajn. Pri Xperii by som v tomto čakal tiež krok vpred...
Xperia je trosku drahy, ale vie vsetko co pocitac. A rada by som pozrela aj v skutocnosti
-
Martinko00
- začiatočník

- Dátum registrácie: Po Mar 09, 2009 17:49
Vie niekto ze záruka je aká? Za odpoved vám vopred dakujem. Ahojte.