Sony Ericsson k850i - vypína sa

element
začiatočník
začiatočník
Dátum registrácie: Št Jan 20, 2011 20:28

Sony Ericsson k850i - vypína sa

Príspevok od užívateľa element »

Ahoj mam problem so svojim k850í ked niekomu idem volať alebo niekto mne vola tak sa mi vypne sam od seba mobil... v baterii nebude chyba pretože sa vypina normalne ako keby som ho ja vypol ... nebude niekto vediet v čom je chyba??? či netreba soft preinstalovať ??, dakujem vopred :)
Užívateľov profilový obrázok
Kraken
..........................
..........................
Dátum registrácie: Ut Feb 19, 2008 19:27

Re: Sony Ericsson k850i

Príspevok od užívateľa Kraken »

Preinstalovanie / update softveru by som urcite skusil ako prvu moznost. Potom hard reset, ak to nepomoze, resp. obnovenie tovarenskych nastaveni. Nezabudni si predtym samozrejme vsetko zazalohovat.
element
začiatočník
začiatočník

update soft som daval a vypisalo mi ze mam v mobile aktualny soft.... ako sa preinštalovava soft???? program a kde zozeniem dany soft??? vopred dik :)
mobilmaniac
TOP profík
TOP profík
Dátum registrácie: St Júl 23, 2008 22:53

Príspevok od užívateľa mobilmaniac »

Tam kde sa da updateovat softver by mala byt aj moznost preinstalovat aktualny softver. Ak to tam nie je, vyskusaj obnovit povodne nastavenia, dostanes sa tam cez nastavenia telefonu.
element
začiatočník
začiatočník

takato moznos na preinstalovanie tam nieje..... dal som obnoviť nastavenia ale aj tak to robi :/
SE_HELP
začiatočník
začiatočník
Dátum registrácie: Št Jún 17, 2010 00:17

Príspevok od užívateľa SE_HELP »

Ahoj element.
Budeš k tomu potrebovať software SEUS (Sony Ericsson Update Service). Tu si môžeš stiahnuť: http://www.sonyericsson.com/cws/support ... c=cz&lc=cs
Postupuj podľa inštrukcií.
element
začiatočník
začiatočník

Ahoj no tento program som uy pouzil ale vypiše mi iba ze mam aktualny software ale nic mi tam neda na vyber či chcem normalne preinstalovať :/ ..... tak rozmyslam či nepouzijem A2uploader.... :)
Kajo_mate
profík
profík
Dátum registrácie: St Aug 06, 2008 15:31

Príspevok od užívateľa Kajo_mate »

uz si to nejak rozbehal?
element
začiatočník
začiatočník

No preinstaloval som novy firmware.... a stale to robi ze najčastejšie sa samovolne vypina ked mi niekto vola alebo smska alebo idem ja niekomu volať a potom aj obyčajne sam od seba.... vypina sa ako keby som ho vypol normalne čize sa ukaze logo sony ericsson a vypne sa..... niekedy mi aj ukaze ze pozor vybita bateria a tak sa vypne neskôr na to / potom ho hned zapnem skontrolujem stav baterii a ukaze mi napr. 70% čo je dosť nabita.... skukaš som kupiť aj novu bateriu ale aj to robi to čo stale vypina/vyb.bateria ukazuje atd... nevie niekto pomôct alebo mal s tym skusenosti????
mobilmaniac
TOP profík
TOP profík
Dátum registrácie: St Júl 23, 2008 22:53

Príspevok od užívateľa mobilmaniac »

Problem moze byt aj v nejakom vyskratovanom spoji, kabli, vyzera to, ze ho treba rozobrat a precistit, pripadne s nim behni do servisu...
Napísať odpoveď