SE Xperia X10
Re: SE Xperia X10
Dakujem za odpoved.
Tak asi riskujem, alebo kupim si tú fóliu!
Tak asi riskujem, alebo kupim si tú fóliu!
- Hawk
- _________________

- Dátum registrácie: So Jan 05, 2008 05:06
- Kontaktovať užívateľa:
Urcite by som si kupil ochrannu foliu, v pripade dotykovych displejov je to naozaj velmi dobra vec. Odporucam nejaku, na ktorej sa nezanechavaju odtlacky prstov na displeji a ktora minimalizuje slnecny odraz... Ak by ti aj nahodou po case nevyhovovala, hocikedy ju mozes dat predsa dole a displej je ako novy 
Ja som pocul o tom co Tamara pise! V jednej recenzie som cital, ze X10 display je "scratch resistant", takze podla mna by musel byt neposkrabatelny. Ked sa ti nebude pacit, tak kupim od teba za takych 220-250 eur. Co ty na to? 
neviete ci existuje Igo na android?
- Hawk
- _________________

- Kontaktovať užívateľa:
Cau, existuje, pozri si stranku:
Kód: Vybrať všetko
http://www.igomyway.com/android/en/Re: SE Xperia X10
dakujem za odpoved
inac videli ste uz video? je to skvele
inac videli ste uz video? je to skvele
Kód: Vybrať všetko
http://vimeo.com/10603371Re: SE Xperia X10
co je horsie je vydrz baterie ,a slaby signal wifi,ale co mozem jednoznacne vytkmut je nechutny plechovo vyskovy zvuk pri prehravani hudby.
- Hawk
- _________________

- Kontaktovať užívateľa:
Tak to si ma moc nepotesil, lebo presne toto mi vadilo pri klasickej Xperiiroman18 napísal:co je horsie je vydrz baterie ,a slaby signal wifi,ale co mozem jednoznacne vytkmut je nechutny plechovo vyskovy zvuk pri prehravani hudby.
S fotakom si ako spokojny? A kvalita nahravaneho videa?
Čo sa tyka kameru bol som prijemne klamany... robi skvele fotky, v makro režime urobi velmi ostre obrazky... co mi hnevalo to bol ze obrazky urobene pri malo svetla a apri 8,1 MPx trošku "hlučia" ale to nevadi... farby su prirodne a kontrast je tiež prijemny... ked pozeram obrazky na pc tak ešte lepsie... a keby ezte mal vymenitelnu optiku ako dslr foťáky
ps:ked mam čas dam hore nejake fotky
ps:ked mam čas dam hore nejake fotky
- Hawk
- _________________

- Kontaktovať užívateľa:
No keby si pridal par fotiek, to by bolo vazne super