Ahoj,
Co sa tyka odporucenia nejakeho mobilneho telefonu, treba si najprv rozmysliet, na co vsetko mobil budes vyuzivat, co vsetko od neho presne ocakavas a hlavne teda kolko si ochotny do neho investovat. Dobre je sa zamysliet nad vecami ako je fotoaparat: kvalita fotiek a videa, xenonovy blesk / prisvetlovacia dioda, dotykovy displej - jeho velkost a rozlisenie, vydrz baterky, podpora datovych prenosov, wifi, 3G, qwerty klavesnica, samotna konstrukcia mobilu: klasicka / slider, pouzite materialy: kovy / plasty, vnutorna pamat mobilu, moznost rozsirenia pamate pomocou pamatovych kariet, operacny system, vstavany GPS modul - moznost pouzivania navigacie, senzor polohy, podpora dvoch sim kariet, ak pocuvas casto hudbu velke plus je 3,5mm jack vystup, FM radio...
K tym dotykovym displejom, nerobil by som si s tym extra starosti, vydrzia rovnako ako nedotykove a na dotykove ovladanie sa da rychlo zvyknut. Je to ale hlavne o vkuse, niekto na to je, niekto nie, treba vyskusat, uvidis. Co sa tyka 5Mpx fotaku pri Samsungu, nie je vsetko len o megapixloch, 2Mpx fotak vie vo vela pripadoch spravit ovela kvalitnejsie fotky, ako 5Mpx, megapixle su len o velkosti fotky, ale kvalita je zakorenena niekde inde
Ak by som si mal vybrat medzi tymito dvomi, rozhodol by som sa pre Nokiu E63...