N6650

Radíme si pri kúpe mobilného telefónu, porovnania mobilných telefónov, záruka, reklamácie
NCRPeter
začiatočník
začiatočník
Dátum registrácie: Pi Dec 11, 2009 01:18

N6650

Príspevok od užívateľa NCRPeter »

zdravim, chcem kupit novy mobil, 100%ne Vecko, proste mam chut na vecko, vecko som mal len raz v zivote a to som za mesiac stratil... , podla mna su Nokie najlepsie preto som pozrel co maju navyber a naj, vecko od nich je N6650, co vy na to? citam fora ze je perfektny ... druhy ze blbne a riadne... bojim sa nechcem ho 100x reklamovat.... , a neviete nejaku original neoficial stranku na neho?? kde sa mu venuju? btw: ked si myslite ze za taku cenu sa oplati ine vecko povedzte ....
a este aky je rozdiel medzi fotenim s autofocusom a bez , - teraz mam phone s autofocusom ale neviem si predstavit urobit fotku bez .....
Will
pokročilý
pokročilý
Dátum registrácie: St Júl 23, 2008 22:52

Re: N6650

Príspevok od užívateľa Will »

Ahoj, rozdiel medzi autofocusom a bez neho je jednoduchy, bez neho mas ovela vacsie riziko neostrych fotiek, autofocus automaticky zaostri na predmet, pripadne v niektorych pripadoch toto zaostrenie pravidelne upravuje a doostruje. Urcite je to velke plus pri foteni s mobilmi.
NCRPeter
začiatočník
začiatočník
Dátum registrácie: Pi Dec 11, 2009 01:18

Príspevok od užívateľa NCRPeter »

jasne chapem, nevies mi poradit kde kupim tu nokiu ale nie od Tmobile a bez toho loga a pod. vnutornych uprav ... , cely google som presiel :-(, uz ma len napada, jedine inzercia
Užívateľov profilový obrázok
Hawk
Dátum registrácie: So Jan 05, 2008 05:06
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Hawk »

Skús si napísať inzerát do sekcie Bazár na tomto fóre, alebo pridaj inzerát na partnerský portál http://www.mobilburza.eu ;)
Ondrej115
občasný prispievateľ
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: Št Sep 10, 2009 09:39
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Ondrej115 »

Správna volba ohladom večka ;) nokia 6650 je zo slušneho materialu dobre drži zaujmave je na tom zatvaranie mobilu treba si dávat pozor na palec :D ja osobne ked som ho mal ruke vždý som si privrel palec :D
Sony Ericsson W910i Noble Black
Napísať odpoveď