Ahojte
Od orange si mozem vybrat mobil a rozmyslal som nad nokia 5800Express music alebo nokia E75
co by ste si na mojom mieste vybrali ?
dakujem
Porovnanie Nokia 5800Xpress Music a Nokia E75
- Hawk
- _________________

- Dátum registrácie: So Jan 05, 2008 05:06
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Porovnanie Nokia 5800Xpress Music a Nokia E75
Pri kupe mobilu to vzdy velmi zavisi od uzivatela, co vsetko caka od svojho noveho mobilu. Pri tychto dvoch by som sa ja napriklad rozhodol pre Nokiu 5800Xpress Music. Pri E75ke mozem ako vyhodu brat akurat vysuvnu QWERTY klavesnicu. To vsak ale moze byt aj nevyhoda, napriklad na ukor celkovej hmotnosti zariadenia, pokial sa nechystas tuto klavesnicu vyuzivat na pisanie sms, alebo mailov vo velkom...
Co sa tyka 5800Xpress Music, oproti E75 ma viacej vyhod, mozme si ich tu rozpisat...
- je lacnejsia
- ma mensiu hmotnost
- nema vysuvnu klavesnicu, takze je tam o prvok menej, ktory sa moze pokazit
- ma dotykovy displej
- ma vacsi displej (3,2" oproti 2,4" pri E75ke)
- ma jemnejsi displel (rozlisenie 640x360 bodov oproti 320x240 pri E75ke)
- ma stereoreprotuktory
- ma vystup na TV
Jedine, co by som v tomto porovnani vytkol 5800ke, su pouzite materialy, telefon je cely z plastov, ktore vyzeraju dost lacno...
Co sa tyka 5800Xpress Music, oproti E75 ma viacej vyhod, mozme si ich tu rozpisat...
- je lacnejsia
- ma mensiu hmotnost
- nema vysuvnu klavesnicu, takze je tam o prvok menej, ktory sa moze pokazit
- ma dotykovy displej
- ma vacsi displej (3,2" oproti 2,4" pri E75ke)
- ma jemnejsi displel (rozlisenie 640x360 bodov oproti 320x240 pri E75ke)
- ma stereoreprotuktory
- ma vystup na TV
Jedine, co by som v tomto porovnani vytkol 5800ke, su pouzite materialy, telefon je cely z plastov, ktore vyzeraju dost lacno...
-
Ondrej115
- občasný prispievateľ

- Dátum registrácie: Št Sep 10, 2009 09:39
- Kontaktovať užívateľa:
V skratke:Nokia E75 je manažersky mobil ktorý je vhodny na pracu ma samozrejme slušnu Wifi-nu a keď si SMS-kový maniac alebo workholik tak E75 je vhodny kandidat. Ma príjemnu Qwerty klavesnicu,pekne sa pracuje s subormi,aj cez net a pod.A Nokia 5800XM je zamerana pre ľudy ktorý potrebuju kvalitne GPS,WIFI a Hudobni prehravač všetko v jednom a samozrejme dotykač aby boli IN.
Sony Ericsson W910i Noble Black
- torpedo08
- občasný prispievateľ

- Dátum registrácie: Št Feb 11, 2010 00:29
ja by som bral urcite 5800 XM,, ale nwm no vyber si podla toho na co ti ten mobil bude