SE Xperia X10
Re: SE Xperia X10
A kam mam poslat ten email, alebo smsku, aby sa mi tam zobrazila? Aka emailova adresa, ake mobilne cislo? Nikde som to nenasiel v popise na stranke...
svojim vzhladom ma absolutne neoslovil,ale po tyzdni pouzivania sa mi ,zacal pacit,funkcne vybavenie vynikajuce,android rychly,telefon ma presvedcil o svojich kvalitach a kupu nelutujem...
A ako presne ti funguje ten Timescape? Skus nam to prosim trochu popisat, dakujeeem 
- mobilmaniac
- TOP profík

- Dátum registrácie: St Júl 23, 2008 22:53
Pridal som jednu velmi peknu videorecenziu pre SE Xperia X10 do casti videorecenzie, oplati sa pozriet!
Neviem preco ale mne sa tento telefon hrozne paci! 
Ahojte, aj mne sa velmi paci 
Niekto pls napiste trochu rozsirnejsie svoje skusenosti s nim, velmi by mi to pomohlo pri rozhodovani ci ho kupit, alebo nie, lebo par riadkov od niekoho, kto ho realne vlastni je viac ako recenzia pisana osobou,ktora ho mala den na testovanie
Niekto pls napiste trochu rozsirnejsie svoje skusenosti s nim, velmi by mi to pomohlo pri rozhodovani ci ho kupit, alebo nie, lebo par riadkov od niekoho, kto ho realne vlastni je viac ako recenzia pisana osobou,ktora ho mala den na testovanie
Dakujem za videorecenziu mobilmaniac! Naozaj bolo celkom dobre. Tento telefon je absolutne trhakom. A dakujem aj za hru, zucastnim sa, alebo aspon sa pokusim 
huu, aj ja sa zucastnim v hre
juj, dufam, ze ja budem vyhrat tento uzasny mobil 
Caute da sa este zucastnit? 
Ahojte vsetci.
Mne by sa zisiel tento telefón, moj terajsí akurat teraz doziva svoje posledne hodiny
ako teda funguje ta hra? Nasla som teda tento link:
a co teraz???mam ist na facebook?
Mne by sa zisiel tento telefón, moj terajsí akurat teraz doziva svoje posledne hodiny
Kód: Vybrať všetko
http://xperiaxten.com/index.php?pmLang=sk