Nokia E66 versus Nokia 5800Xpress music

Radíme si pri kúpe mobilného telefónu, porovnania mobilných telefónov, záruka, reklamácie
boss
občasný prispievateľ
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: Pi Júl 24, 2009 12:58

Re: Nokia E66 versus Nokia 5800Xpress music

Príspevok od užívateľa boss »

hrabo napísal:ako si spokojny s navigaciou?
co sa tyka porovnania E66 a E52 tak v com je ten tvoj lepsi?bo sa mi zdaju presne take iste..
podporuje to aj OFFLINE navigaciu??a este ma zaujima ci to ma otvoreny operacny system,teda ci nemas problemy s instalovanim hier :-) dik

Ak si mal na mysli celkové porovnanie E66 a E52, tak okrem toho, že E52 už má video vo VGA rozlíšení, dlhú výdrž batérie a ďalšie, tak rozdiely nájdeš v porovnaní na mobilmánii. Jednoznačne je E52 lepší kúsok 8-)
hrabo
začiatočník
začiatočník
Dátum registrácie: Ut Dec 01, 2009 01:25

Príspevok od užívateľa hrabo »

presne to som myslel,celkove porovnanie tychto dvoch mobilov :D
diiiik tak idem asik do E52,bo toho dotykoveho displeja sa trosku bojim a PLUS v mojej robote,abo v aute,to stlacat :D hroooza,za volantom napisem SMS aj po pamati,ale na dotykovom displeji asi tazko :D
COPQO
začiatočník
začiatočník
Dátum registrácie: St Dec 16, 2009 12:13

Príspevok od užívateľa COPQO »

Chcem sa spytat ci na tychto z mobilov je pri GPS nutne byt pripojeny k internetu. Rozhodujem sa i ja medzi tymito dvoma fonikmi, no neviem, ktory z nich. Ma niekto z tychto telefonov doma ?? Nejake osobne pocity, prip. reklamacie
Užívateľov profilový obrázok
Hawk
Dátum registrácie: So Jan 05, 2008 05:06
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Hawk »

Ahoj, ani pri jednom z tychto mobilov netreba byt pripojeny na internet pri pouzivani navigacie, ktora to nevyzaduje, napr. Sygic McGuider, ktora ma vlastne mapy ulozene priamo v telefone. Na internet potrebujes pri navigacii byt pripojeny napr. ak pouzivas google maps, ktore su tak rozsiahle, ze sa nezmestia do pamati mobilu a priebezne sa stahuju z internetu...
COPQO
začiatočník
začiatočník

vdaka za odpoved, inak som sa dopocul, ze vraj e66-stka ma nejake problemy s operacnym systemom alebo nieco s tym spojene, nevie niekto o tom nieco ? Mam strach z tej dotykovky, ze za polroka nebude fungovat a z mobilu budem mat sezonnu zalezitost
Užívateľov profilový obrázok
Hawk
Dátum registrácie: So Jan 05, 2008 05:06
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Hawk »

Dotykovky sa bat nemusis, ja mam uz rok dotykac a bez problemov... :) Das si nan nejaku dobru ochrannu foliu a ked ju das dole, displej bude zase ako novy. Ide len o zvyk, tie displeje sa nekazia o nic viac ako nedotykove.
boss
občasný prispievateľ
občasný prispievateľ

Hawk napísal:Dotykovky sa bat nemusis, ja mam uz rok dotykac a bez problemov... :) Das si nan nejaku dobru ochrannu foliu a ked ju das dole, displej bude zase ako novy. Ide len o zvyk, tie displeje sa nekazia o nic viac ako nedotykove.
Presne tak. A u Nokie 5800 neboli doteraz žiadne reklamácie na displej. Je to dobrý mobil.
COPQO
začiatočník
začiatočník

takze mi odporucate viac tu 5800-vku ako e66 ??? cital sme vselijake recenzie i vlastne nazory na tieto mobily i tak nie som som rozhodnuty, ktory zobrat.
justin80
pokročilý
pokročilý
Dátum registrácie: St Júl 23, 2008 22:53

Príspevok od užívateľa justin80 »

Kamarat ma 5800 Xpress Music uz skoro rok a pol a je s nou uplne spokojny... ide mu bez problemov navigacia, prehravanie videa, baterka mu vydrzi niekolko dni, myslim ze hovoril skoro tyzden...
boss
občasný prispievateľ
občasný prispievateľ

COPQO napísal:takze mi odporucate viac tu 5800-vku ako e66 ??? cital sme vselijake recenzie i vlastne nazory na tieto mobily i tak nie som som rozhodnuty, ktory zobrat.
Ja by som ti odporúčal E52 ;) , ja ju mám a som spokojný. Porovnávam s E50, E51 a s E66.
E52 má najrýchlejší procesor a na to, že je to pracovný telefón, je vybavená ako multimediálny.

Ak vyberáš medzi E66 a 5800, tak je to aj tak na tebe. Pri E66 je určitý komfort telefonovania a rýchlejší prístup do menu a aplikácií - dá sa ovládať jednou rukou.
5800-ka je dotyková, takže 50:50 jedna ruka alebo dve ruky.
Záleží na tom, na čo budeš telefón najviac využívať. Podľa toho sa rozhodni, prečítaj si recenzie, zober si z nich 80%, pretože každému vyhovuje niečo iné a si asi na reálnom pohľade.
Obidva telefóny sú dobré:
- E66 je viac pracovný
- 5800 je viac mulimediálny
Napísať odpoveď