se vivaz u5i problem

knmmiki
začiatočník
začiatočník
Dátum registrácie: Pi Máj 21, 2010 16:53

se vivaz u5i problem

Príspevok od užívateľa knmmiki »

zdravim mam se vivaz mam problem z antenou je po vymene kriru kompletnom rozobrani bol vservise kvoli vimenu kritu a dotyku kontakti na dyspley su pretlacene co ma za dvosledok obcasne prebliknutie dyspleja do negativu. ale hlavny problem je z antenou vpohode fungovala aj po servise ale teraz poslednu dobu mam strasny problem sa dovolat napriklad ked idem autom alebo sa rychlejsie pohybujem mam dojem ako keby chytalo slaby signal a antena bola poskodena ako to poriesit a co stym dalej postupovat.

takysto ak by sa dal odporucit neaky reproduktor novy a ak by pasoval tak kvalitnejsi ako ej povodny bo moc kvlaity nepobral. dakujem :mrgreen:
Užívateľov profilový obrázok
mobilmaniac
TOP profík
TOP profík
Dátum registrácie: St Júl 23, 2008 22:53

Re: se vivaz u5i problem

Príspevok od užívateľa mobilmaniac »

Nazdar, ak to spravne chapem, vsetky problemy sa objavili potom, ako ti vymenili v servise kryt, takze by som isiel ich "skvelu sluzbu" reklamovat.
Kural
začiatočník
začiatočník
Dátum registrácie: St Feb 01, 2012 15:28

Príspevok od užívateľa Kural »

tiež mám problém, ale z dotyk.vstupom :/ telefon si ,,robi čo chce ,, a vysiela z obrazovky nahodne signály ... podarte , nieje to chyba krytu ? alebo softwaru ? telefon mi padol iba 3 x aj to z malej výšky , kryt som tiež nemenil ale ked sa lepšie pozriem pri zapnutom stave vidim v lavo dole ako keby vtlačenú obrazovku .. lenže mechanicky sa to poškodit nemhlo a na trvalo sa mi tiež nezdá , pls pomôžte
Matrix
profík
profík
Dátum registrácie: Ut Júl 29, 2008 08:12

Príspevok od užívateľa Matrix »

Nazdar, vyskusaj znovu nakalibrovat dotykovy displej cez nastavenia.
martin_g
---------------------
---------------------
Dátum registrácie: Št Aug 21, 2008 13:37

Príspevok od užívateľa martin_g »

Ak nepomôže kalibrácia, tak pravdepodobne odchádza dotyková vrstva a bude ju treba vymeniť, čiže servis.
Samsung Galaxy S23 Ultra
1knapo1
začiatočník
začiatočník
Dátum registrácie: Po Feb 27, 2012 08:36

Príspevok od užívateľa 1knapo1 »

Zdravím, včera som si kúpil SE vivaz, a mám taký problém ak dám do neho Orange kartu tak sa z neho nedá vola ak ho zapnem najde siet orange dám vytočiť číslo a napíše iba tiesňové volanie. Ak dám do neho O2 kartu s volaním nieje problém. Telefón je braný z orange takže Orange karta by mala ísť.

Môže to byť tým že orange kartu čo mám je stará a nie je 3G.. ale kde je problém za odpovede ďakujem
Aslan
Dátum registrácie: Ne Feb 10, 2008 01:23

Príspevok od užívateľa Aslan »

Ahoj, mohlo by byt problem v Orange SIM karte, zobral by som mobil aj SIMku a skocil do najblizsej predajne Orange. Je to ich telefon a ich SIM karta, tak predsa nech sa postaraju aby si mohol u nich utracat eura :)
Napísať odpoveď