SPen

DURO60
začiatočník
začiatočník
Dátum registrácie: Pi Nov 29, 2024 15:29

SPen

Príspevok od užívateľa DURO60 »

Cawte mám problém s tým že po aktualizácii ak vytiahnem spen a dám si prekladač textu pri starej aktualizácii som mal v ponuke aj slovenčinu preložil som si časť textu s hoc akého jazyka do slovenčiny lenže po novej poslednej aktualizácie už tam nemám možnosť slovenčiny len angličtina a páru vybraných jazykov máte aj vy s tým problém alebo ako sa dá nastaviť slovenčina naspäť pri použitý s pen za každú radu ďakujem
techmaniac
začiatočník
začiatočník
Dátum registrácie: Ne Feb 02, 2025 10:09

Re: SPen

Príspevok od užívateľa techmaniac »

Môže ísť o problém so zmenami v aplikácii Prekladač alebo v nastaveniach systému po poslednej aktualizácii. Skús tieto kroky, mohlo by to pomôcť:
- Skontroluj nastavenia aplikácie Prekladač - Otvor aplikáciu, choď do nastavení a pozri sa, či nie je potrebné dodatočne stiahnuť slovenčinu ako jazyk na offline preklad.
- Aktualizuj Prekladač a jazykové balíky - Niekedy po aktualizácii systému ostane staršia verzia prekladača. Skontroluj v Google Play (alebo Galaxy Store), či nemáš dostupnú novšiu verziu.
- Reštartuj zariadenie a vyskúšaj znova: Po aktualizácii systému sa niektoré zmeny prejavia až po reštarte.
- Skontroluj nastavenie jazykov v systéme: Choď do Nastavenia > Všeobecná správa > Jazyk a vstup a uisti sa, že slovenčina je pridaná ako hlavný alebo sekundárny jazyk.
- Použi funkciu „Spätná väzba“: Ak nič z toho nepomôže, môžeš problém nahlásiť priamo cez Nastavenia > Podpora > Nahlásiť chybu. Vývojári často vydávajú rýchle opravy pre takéto drobné problémy.
Napísať odpoveď