zablokovaný Samsung Galaxy Ace

frano
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 2
Dátum registrácie: St Apr 23, 2014 10:01

zablokovaný Samsung Galaxy Ace

Príspevok od užívateľa frano » St Apr 23, 2014 11:29

Zdravím.
Veľmi by som ocenil, ak by sa našla dobrá duša a pomohla mi vyriešiť dosť špecifický problém.
Som vlastníkom Samsungu Galaxy Ace, ktorý som si verifikoval v dvoch kódoch cez gmail účet/konto telefónu a plus uzamknutie obrazovky vzorom.
Moja drahá priateľka bola veľmi zvedavá a pokúšala sa prísť na vzor, no podarilo sa jej po zopár neúspešných pokusoch úplne uzamknúť celý telefón, čo bolo už asi pred rokom. Neriešil som to vtedy, používal som viac firemný a tento mi nechýbal. Medzi časom som použil gmail účet aj na iných smarthphonoch a na Samsung som zabudol a zrušil tiež verifikáciu, čiže zabudol som aj na kód pre konkrétnu aplikáciu: gmail v mobile!!!
Teraz mi Samsung už rok zbytočne stojí a neviem si s ním rady! Po zadaní PIN kódu okamžite pýta prihlasovacie údaje emailovej adresy pre gmail uživateľské konto aj s heslom, ale keď zadám správnu mailovú adresu a heslo, ktorým sa bežne prihlasujem na gmail - neakceptuje a hlási: zadali ste nesprávnu adresu alebo heslo :(

Prosím o radu. Neexistuje spôsob, ako by som môj problém vyriešil bez toho, aby som ho musel dať do nejakého mobil centra expertom?! ...ak sa to dá vôbec odblokovať!

Užívateľov profilový obrázok
martin_g
---------------------
---------------------
Príspevky: 295
Dátum registrácie: Št Aug 21, 2008 13:37

Re: zablokovaný Samsung Galaxy Ace

Príspevok od užívateľa martin_g » St Apr 23, 2014 14:21

Na zabudnutú registráciu v google by mal stačiť hard reset telefónu (továrenské nastavenia). Po nabehnutí si vypýta novú registráciu.
Samsung Galaxy S7

frano
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 2
Dátum registrácie: St Apr 23, 2014 10:01

Re: zablokovaný Samsung Galaxy Ace

Príspevok od užívateľa frano » St Apr 23, 2014 15:02

vdaka

Napísať odpoveď