SAMSUNG GALAXY MINI S5570

Marcork
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 1
Dátum registrácie: St Jan 25, 2012 20:56

SAMSUNG GALAXY MINI S5570

Príspevok od užívateľa Marcork » St Jan 25, 2012 21:00

Caute neviete, prečo baterka vydrží len deň?
resp ako sa da odhlasiť z gmailu pretože asi ten proces žerie bateku, pri odstraneni konta mi píše ze ak ho chcem odstraniť da sa to jedine cez zresetovanie mobilu na vyrobne nastavenie.. ?

Užívateľov profilový obrázok
Matrix
profík
profík
Príspevky: 231
Dátum registrácie: Ut Júl 29, 2008 08:12

Re: SAMSUNG GALAXY MINI S5570

Príspevok od užívateľa Matrix » St Jan 25, 2012 21:56

Caf, z Gmailu sa neodhlasis, pretoze mobil, ktory ma OS Android je sparovany s nejakym kontom z Gmailu. Takze na nejake musi byt vzdy naviazany. Preto ti to vypisovalo, ze sa to da len zresetovanim mobilu na vyrobne nastavenia. Problem je, ze ale po zresetovani a pri inicializacii mobilu bude od teba vyzadovat zase nejake konto na Gmaile :D

Pre zlepsenie vykonu baterie odporucam zastavit procesy, ktore bezia v pozadi. Pripadne odinstalovat nepotrebne aplikacie, ktore sa tiez samocinne mozu spustat na pozadi. Dalsiu vec, ktoru mozes spravit je v umiestneniach vypnut pouzivanie bezdrotovych sieti a satelity GPS, toto zabrani odosielanie tvojich sukromnych info a info o polohe, ktore tiez vytazuju mobil.

Dalej mozes vypnut v casti Konta a synchronizacia polozky Udaje na pozadi a Automaticka synchronizacia. Tieto dve su dost zaujimave a zabrania neziaducemu odosielaniu, prijimaniu udajov a samovolnej synchronizacii.

Napísať odpoveď