Realme 8 Pro

Xiaomi, Huawei, BlackBerry a iné...
AFS1
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 3
Dátum registrácie: Št Mar 18, 2021 13:18

Realme 8 Pro

Príspevok od užívateľa AFS1 » Št Apr 15, 2021 12:30

Ahojte, chcel by som sa podeliť s článkom o Realme 8 Pro, čo by mal byť jeden z najlepších budget smartfónov roku 2021. :)
-----------
Realme 8 Pro recenzia, cena a špecifikácie – na toto všetko sa dnes pozrieme. Taktiež zhodnotíme fotoaparát a využitie batérie v reálnom živote a jej zakomponované zrýchlené nabíjanie (tzv. fast charging).

Realme 8 Pro recenzia cena špecifikácie
Úvod do sveta Realme 8
Začiatkom roku 2021 bol uvedený na trh model Realme
8, ktorý bol predchodcom čerstvo odhaleného Realme 8 Pro. Očakávaný model bude pravdepodobne cenovo najvýhodnejším telefónom čínskej značky v roku 2021.

Môj osobne najobľúbenejší aspekt Realme 8 Pro je jeho dizajn – kde je väčšina lacných telefónov pomerne hrubá a ťažko sa drží v jednej ruke. Realme 8 Pro je štíhly, ľahko sa drží a má krásnu textúru na zadnej strane.

Toto je taktiež pravdepodobne jeden z najlepších lacných telefónov s fotoaparátom na trhu, a to hlavne vďaka hlavnému objektívu s rozlíšením 108 MP. Vytvára fotografie vo vysokom rozlíšení, ktoré vám poskytnú dostatok priestoru na následné úpravy či orezanie.

K dispozícii je tiež 50 W nabíjanie, ktoré dobije batériu v takom čase, že si akurát stihnete pripraviť kávu, prečítať nás ďalší článok a so 100% môžete vyraziť z domu. Nabíjanie je oveľa rýchlejšie ako väčšina ostatných lacných telefónov a batéria spoľahlivo vydrží celý deň pri nenáročnom používaní.

Všetky tieto pozitívne body ukazujú to, ako Realme 8 Pro predbieha svoju konkurenciu. Jeho výkon a displej sú na rovnakej úrovni ako napríklad spoločností Redmi a Motorola. Neexistujú oblasti, v ktorých by bol tento telefón výrazne slabší ako jeho cenovo vyrovnaní súperi.

Mínusy tohto telefónu sú neuveriteľne malé: nie je k dispozícii bezdrôtové nabíjanie ani pripojenie 5G a silikónové puzdro dodávané s telefónom je také tesné, že keď ho nasádzate, myslíte si, že každú sekundu praskne.

Realme 8 Pro je teda cenovo dostupný telefón, s ktorým budeme porovnávať všetky ostatné prémiové nízkorozpočtové telefóny v roku 2021.

Cena a dostupnosť Realme 8 Pro
Realme 8 Pro bol uvedený na trh v mnohých regiónoch sveta, vrátane Veľkej Británie, ale nie v USA ani v Austrálii. V USA ho určite neuvidíte no v Austrálii je launch možný.

Telefón stojí okolo 300 eur, čo ho zaraďuje do kategórie prémiových lacných smartfónov.

Ak chcete čítať ďalej o dizajne, displeji, batérii či fotoaparátoch, článok nájdete tu: https://allforsurprise.235.sk/blog/real ... -recenzia/

Napísať odpoveď